2015. december 10., csütörtök

Mariann házhoz jött

Amikor Áron elindult a suliba, én is felkeltem, mert 10-re vártam Gábort és addig még be kell vásárolnom és a reggelit is be kellene fejezni.

Én még sok mindent nem értek Kínával kapcsolatban. A panelt, ami onnan érkezett, nagy munkával és persze külső segítséggel én is meg tudtam volna tervezni. A hozzá való alkatrészek 1-2.000 forintból némi utánjárással beszerezhetők és akkor már csak a néhány órai munka van hátra. Mindez hogyan érkezik meg Kínából a postaköltséggel együtt 1000 forint alatt?

Délelőtt 10-re átjött Gábor és együtt néztük a panel leírását.

Persze azt sem értem, hogy a mára minden területen ennyire felfejlődött Kína miért nem tud rendet teremteni legalább a saját országában a környezetvédelem területén. Hallom, hogy minap Pekingben magas fokú szmog riadót rendeltek el.

Kora délután elindultam a Postrader üzleti megbeszélésre. Lehet, hogy 1 % tulajdon joggal beszállok a Postrader Startup Észt országi vállalatába, de ehhez még össze kell szednem nem csupán magamat, hanem a hozzávaló pénzt is.

 A bemutatkozó előadás ½ 2-től ½ 5-ig tartott.

Hazafele beugrottam a CBA-ba és vettem Unikumot és tejfölt.

Áronnál ott volt Mariann és tartotta a zongoraórát. Utána megbeszéltem vele, hogy holnap reggel 9-re viszem neki kölcsönbe Áronnak a zongoráját. 

Utána átment Emőkéhez és egy füst alatt neki is megtartotta a zongoraórát.


Vacsorára megettük a rakott krumpli utolsó részletét is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése