2016. augusztus 11., csütörtök

A rakott krumpli



Amikor felébredtem (kb. 8-kor) Áron még durmolt. Halkan megkérdeztem, hogy akar-e velem a piacra jönni. Válasz nem jött, ezért egyedül mentem. Úgy vásároltam, hogy a reggelin felül készüljek a rakott krumpli projekthez is.

A piacon vettem krumplit, tojást, lilahagymát, debrecenit, füstölt szalonnát, tejfölt és hordós káposztát. Utána elmentem a villamos boltba és vettem hangszóró kábelt is a bluetooth erősítővel ellátott hangszóróhoz.

Hazatérve elkezdtem készíteni a reggelit. (Bundás kenyér, sült szalonna, paprikás szalámi saját termésű paradicsom, paprika és ujjhagyma, fokhagyma valamint tejeskávé és kakaó).

A bőséges reggeli után hagytam, hogy Áron visszatérjen a számítógépéhez.

Megkíséreltem bekötni az új kábelt a hangszórókhoz. A megmaradt szabadidőben Duolingó, és a levelezés pótlása.

Kora délután kezdtem készíteni a rakott krumplit. Bár nagyon jól sikerült a sütet, Áron kijelentette, hogy ő ezt nem szereti. Sok munkám volt benne, ezért csak azt tudtam mondani, ha nem ízlik, akkor dobja ki a WC-be. Végül nagyon ízlett neki is és majdnem megettük a tepsi felét.

Este még egyszer átfutottam a lakóautó hirdetéseket a Jófogás-on és végiggondolva újfent arra jutottam, amilyen mellett döntenék, azt csak valakivel felesben tudnám megvenni.

Norcival Viberen megbeszéltem, hogy 15-én hívom fel Jukkiékat és 16-án  viszem ki Áront és Leót Horányba, ahol Áron ott is marad 4-5 napra.

Emőke lányomat is hívtam. Beszámoltam mind a hármunkról (Áron, én és Manna) és megbeszéltük, hogy Ő holnap, mi pedig vasárnap térünk haza Gazdagrétre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése