2016. augusztus 4., csütörtök

Egy kis németóra


Lustasági rekordot állítottunk fel. Bár Judit időben kelt fel, hozott friss kenyeret és elkészítette a reggelinket. Utána kelt fel Levi. Áront csak nagyon nehezen bújt ki az ágyából. Szégyenszemre ¼ 12 lett, mire befejeztük a reggelit.

A második felvonás az lett volna, hogy egy fél órát németezzünk. Közben megjött Patrik is és így négyre kiegészülve elkezdtük a németezést. Judit már a német foglalkozás kezdeténél elindult napozni a szardíniáshoz.

Összecsaptak a hullámok, mert volt, aki azt szerette volna, hogy csak olyan témákkal foglalkozzak, amiket még nem tanultak, míg mások azt preferálták volna, ha csak ismételnénk. Végül a vonzatos igéknél kötöttünk ki, de azt is nagyon unták. Az egész nem tartott tovább egy fél óránál.

Patrik, Levente és Áron is lementek a partra és vittek magukkal egy gumicsónakot. Én nem mertem kifeküdni a napra, mert tegnap túlnapoztam magam, de azért úsztam egy nagyot és mentem vissza a lakókocsiba.

Meglátogattunk egy-két lakóautót Judittal. Szegénynek mindegyiket végig kellett néznie velem.

Később Levente kihívott egy Backgammon játszmára, amit hamar meg is nyert. Utána sakkban adtam neki egy visszavágót és így lett a javamra 2:1.

Megint lementem egyet úszni és utána a free Wifi-nél kötöttem ki.

A kései ebédre Judit elkészítette a sajtos petrezselymes tésztát, amin az utolsó sült csirke darabok díszelegtek.

Este Activity-t játszottunk, amit mindig az a páros nyer, amelyikben a Judit játszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése