2016. augusztus 8., hétfő

"Mindenhol jó, de legjobb..." az Adrián volt.


Manna már hajnali ötkor böködte a fejemet, hogy engedjem már ki a szabadba. Nem tudtam, hogy nekem mi hiányzott az Adrián. Felkaptam magamra egy fürdőköpenyt és papucsot és lekísértem.

Próbáltam visszaaludni, de nehezen ment. Végül nyolc óra körül ébredtem fel. Megkezdtem a kéthetes nyaralás utáni rendezkedést. Kaptak vizet a növények. Még a lenti smaragdfának is vittem egy 5 literes kannával. Növésben ez közel sem érte el a Dömsödit. Ez térdig ért, míg a Dömsödi a mellem közepéig.

Magamat is rendbe hoztam, manikűr, fürdés, borotválkozás.

Azután hozzákezdtem a reggeli készítésének és Áront is ébresztgettem. A neki tetsző reggelire hamar hallgatott.

Rendezgettem az itthon elmaradt papírmunkákat és a napi Duolingó-hoz is hozzákezdtem.

Béla segítségével lecseréltem a kütyüben a 2014-es IGO Magyarországi térképeit egy 2015-ösre. Nem ment egyszerűen, mert az IGO mindenáron a 2014-est akarta látni.

Elkezdtem készíteni az ebédet. A Miskolczi Marikától kapott cukkini felét felreszeltem, megsóztam, megborsoztam és hagytam állni.

Késő délután Áron megbeszélte Bálinttal, hogy találkoznak. Addigra megkevertem a lapcsánka alapanyagát (cukkini, krumpli, só, bors, tej, tojás és egy kis sonka apróra vágva, majd petrezselyem, liszt) és amikor ez jól össze van keverve, akkor lehet kisütni olajban. Olyan finom lett, hogy Áron vitt belőle a Bálintéknak is.

Amikor már Áron elindult, átutaltam az elmaradt számláimat. Befejeztem a  napi Duolingó adagot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése