2016. augusztus 25., csütörtök

Kártyafüggetlen Samsung


Ma mind a ketten nagyon sokáig aludtunk. Nekem is csak annyi mentségem volt, hogy hajnali ½ 5-kor felébredtem és mivel nem tudtam újra elaludni, ezért bekapcsoltam a notebookot.
Ébredés után felhívtam Bélát, hogy érdeklődjek az egészségi állapota felől. Egy hete műtötték és már hazaengedték, szerencsére minden sikerült és bár lábadozik, még hat héten keresztül, de jól van.

A nap hétágra süt.

Elkészítettem (délidőben) a reggelit, majd húsz percet vártam, amíg Áron el tud szakadni az Internettől. Ennek ma pontot fogok tenni a végére. A főtt virslit sem ette, csak betolta. Se kenyér, se paradicsom, paprika, újhagyma, fokhagyma és már fel is állt a reggeliző asztaltól.
Felmentem kinyomtatni néhány aktuálisan fontos dokumentumot. Többek között a „Szülői nyilatkozat”-ot Áron Gólyatáborához, a Solar_Bilanz-ot Juditnak, hátha ő is szeretne vezetni egyet és a hirdetőtáblákra ragasztandó Korrepetálási hirdetéseket.

A nyilatkozatot kitöltve odaadtam Áronnak, hogy tegye el jól, mert hétfőn át kell adni az új osztályfőnöknek.
Átmentem G. Lacihoz, aki közölte, hogy nála rendesen működött a grillsütő. Elhoztam és elhoztam vele egy Telenor-os Samsung GT_E 2200 típusú mobiltelefont, amivel az lett volna a feladatom, hogy tegyem kártya függetlenné. Keresgéltem a Google-ban erre megoldást, de nem jártam sikerrel.

Útközben beugrottam 2 liter tartós tejért a Dabi Vegyesboltba és ott is kiragasztottam egy korrepetálási hirdetést (kedd-Budapest, szombat-Dömsöd).
A Polgármesteri hivatalban is kitettem egy tace pao-t és indultam haza.
Este még ettünk meleg szendvicseket, de a nagy locsolás ma is kimaradt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése