2016. augusztus 10., szerda

Már a hét közepén lementünk Dömsödre


Én próbáltam időben felébredni, de Áron még mélyen aludt. Csak akkor keltettem fel, amikor már az asztalon gőzölgött a reggeli. Főtt debreceni és felmelegített lapcsánka volt majonézzel és hozzá kakaó, illetve tejeskávé.

Valaki kettőt csöngetett, de mire kimentem, csak a Manna állt az ajtó előtt. Szokott ilyen dolgot csinálni, hogy valakit megkér, hogy engedje be a kapun és fent csöngessen be a Gáborhoz, mert ő már éhes.

Igyekeztünk gyorsan összepakolni és Mannával együtt mindent levinni az autóba. Még a mosogatógépet elindítottam és indulás.

A TESCO-val is hamar végeztünk. Mind a ketten beleadtuk a magunkét és így délre már a bázison voltunk. Áron folytatta az autóban elkezdett alvást, de itt már notebook segítséggel.

Kettőkor megfőztem (a mikróban) két cső kukoricát, de Áron inkább egy ruszlit kért lapcsánkával.

Utána megtűzdeltem fokhagymával a TESCO-ban vásárolt oldalast és meg is fűszerezve visszatettem a hűtőbe, hogy várjon a kövön sütés sorsára.

Áron feladata az lett volna, hogy átvigye a tegnapi köröm csontokat Pongónak, de ehhez előbb fel kellett vennie a kapcsolatot Leventével.

Én elindítottam egy korábbi locsolást az automataöntöző rendszerrel, mert úgy éreztem, hogy ki vannak száradva a paradicsomjaink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése