2016. október 19., szerda

A pendrive USB csatlakozója felmondta a szolgálatot


Áron reggel behozott egy üres papírlapot és azzal keltett, hogy írjak a tornatanárnak, hogy a megfázása miatt a mai úszásról legyen felmentve. Persze, hogy megírtam, de mindezt, ha szól megírhattam volna tegnap este.

Megint csak 7:15-kor tudott elindulni. Addig fogja növelni a hét óra utáni indulási időt, míg majd megint elkésik.

Wéber felhívott Skype-on, köszönte a gáláns ajánlatot a dömsödi szállásról, de azt még mindig nem tudta megmondani, hogy pontosan mikor is jönnek.

Azután jött a Duolingó, a levelek és a blog. Mire kimentem reggelizni, már késő délelőtt lett.

A blog folytatása közben kiderült, hogy a Pen drive USB csatlakozója kontakthibás lett. Szerencsére a másik végén a micro USB még működött és így, bár elég körülményesen (kütyü > Androidos Office > Dropbox /notebookon Dropbox > W10 Office) vissza tudtam szerezni a rajta lévő állományt.

Reggeli után végre megkerestem a duplafalú edényt, mert legkésőbb a hétvégén meg kell sütnünk a Norci születésnapi diótortáját. Ha a hétvégén meg tudom sütni, akkor Zsolt vasárnap este át tudja venni és hétfőn már indul is vele Bristolba.

Közben Áron telefonált, felmentették a mai úszás alól, de a tesi tanár csak akkor engedi haza, ha előbb beszélhet velem. Helyes.

Én időben elindultam a Brushupra, ami, mint általában ma is nagyon jó volt. Misinek és Lilinek adtam egy kis ráadást.

Itthon Áron azzal fogadott, hogy hozott egy 5-öst angolból. Ez már mind a kettőnkre ránk fért.

Feltettem a vacsorát és ½ 8-kor már tálaltam. Tejfölös paprikás csirkét készítettem makarónival. Emőkéhez is becsöngettem, hátha velünk tart, de még nem volt otthon. Az ő részét becsomagoltam és odatettem az ajtaja elé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése