2016. október 25., kedd

alacsony a fordulatszám



Reggel arra ébredtem, hogy már elmúlt hét óra és még Áron nem indult el. Átrohantam a szobájába és akkor ébredt fel. Kértem, hogy most amilyen gyorsan csak tud, öltözzön és induljon el. A hűtőből kivettem egy szép almát és megmosva odatettem neki, hogy azt is vigye magával.

Átutaltam a 10.000.- forintot a síruháért és azt üzenetben jeleztem is.

Csináltam 20 pont Duolingót, publikáltam a napló tegnapi bejegyzését és kikászálódtam reggelit készíteni.

Lementem az Eleven Center-be és a cipőt leadtam javíttatni a Master Minit-nél. Majdnem annyiért ragasztja meg a talpat, mint amennyiért lehetne egy új cipőt venni.

Itthon csöngetett a postás. Megjött Kínából az Áron Dell notebookjához az új Lithium-Ion akkumulátor.

Én egy kicsit lassúnak tartom ezt a Duolingózást. 6-8 perc alatt végzek egy 10 pontos anyaggal. Ez olyan alibi angolozás. Abban már van gyakorlatom, hogy a tanítványokat, hogyan lehet meghajtani, akkor most én is egy nagyobb fordulatszámra fogok kapcsolni. Abban lesz filmnézés, könyvolvasás, szavak tanulása, Living English Structure, meg minden egyéb. Az eszközeim megvannak, csak csinálni kell. Amikor Áron hazajött, egyből a notebooknak rontott. Hiába kérdeztem, hogy mit válaszolt az osztályfőnöknő a levelemre, hiába kértem, hogy mutassa meg a leckefüzetét és azt, hogy mit végzett, semmi értelmes reakció. A Robin Hoodra is csak annyit mondott, hogy ma este még megmutatja, azután semmi.

Este még kértem Áront, hogy reggel ne felejtsen a hűtőszekrényből elvinni egy szép almát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése