2016. október 24., hétfő

síruha


20161024 hétfő

Még félálomban voltam, amikor hallottam, hogy Áron indulni készül a suliba. Azért annyit szóltam búcsúzóul, hogy vegyen ki egy szép almát a hűtőből és ne felejtse itthon az ebédpénzt.

Reggelire egy tojást ütöttem a sült tarjára és utána egy nagy bögre tejeskávé.

Arra ébredtem, hogy Levente (a futár) telefonált, 10 és 12 között érkezik felvenni a Bristolba tervezett csomagot.

A futárt várva belenéztem az Index-be és elkezdtem a napi Duolingót.

Megnézve a tegnapi megemlékezésről készült képeket, arra jutottam, hogy az emberek nem szeretik egymást és nem is tudják, hogy az milyen jó, mindentől függetlenül elfogadni és szeretni a másikat.

Levente ½ 12-kor csöngetett rám. Hogy ne komplikáljam az életét, levittem a csomagot. Lemérte 4,2 kg 7000.- forint a fuvardíj és valószínűleg holnap kézbesítik.

A nap jó híre, hogy az @Naplót olvasva látom, hogy Áron ma angolból begyűjtött egy ötöst, de kémiából csak egy hármast.

Elindultam az Alle-ba az UPC ügyfélszolgálatra és visszavittem nekik a Maros utcában leszerelt WIFI routert, hogy végleg lezárjam az előfizetett (Telefon, TV, Internet) csomagot.

Még a csarnokba is bementem és vettem egy kirántott afrikai törpe harcsát, meg Áronnak egy nagy szelet pizzát.

Itthon próbáltam rábeszélni Áront, hogy menjünk el a Kondorosiba úszni egyet, de a nagy „halogató” azt mondta, hogy most már késő van, inkább menjünk majd csütörtökön.

A Robin Hood-ból az egy oldalnyi kiszótározást péntek óta nem sikerül elkérnem tőle.

Áront megkértem, hogy tartson egy öltöző próbát a csütörtöki temetési szertartásra és azt hagyassa jóvá Emőkével. Azzal jött vissza, hogy Emőke leokézta a ruházatát.

Én is elkezdtem összekészíteni a szerelésemet, de a fekete cipőnek addig még meg kell csináltatnom a talpát, mert elől tátong.

Emőke áthozta megmutatni a vizsgázáshoz szükséges dolgozatá. Az való igaz, hogy a szakmai részébe bele se tudtam szagolni, de az nem szokott velem előfordulni, hogy a nyelvhelyességet illetően ne találjak egy anyagban néhány hibát. Ebben egy elütésen meg egy formai megoldáson kívül, akárhogyan erőlködtem nem találtam hibákat. Hibátlan, mint az én lányom.
Vacsorára megettük a sok zöldséges csirkeleves utolsó részét, amiből még Mannának is jutott néhány apró aprólék és utána a pizzát..

Áron osztályfőnöknőjének írtam egy kikérő levelet a csütörtöki temetési szertartásra.

Felvettem a kapcsolatot a síruha eladójával, mert Áron a tavaly előttit nagyon kinőtte és megállapodtunk. Holnap utalom neki a pénzt, ő pedig postán küldi a síruhát. Remélem, hogy jó lesz Áronra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése