2016. október 26., szerda

Az alma meg itthon maradt


½ 7-től 5-10 percenként keltegettem Áront, de csak 7-kor kelt fel. A készülődésekor még annyit mondtam, hogy egy szép almát megmostam és az előszoba szekrényre tettem, ne felejtse itthon. 7:16-kor elindult és az almát itt felejtette.

Délelőtt megjött egy tértivevényes levél a XII. ker. Polgármesteri Hivatalból a hagyatéki eljárást megindítandó. A nem egyszerű helyzetre való tekintettel (Áron az örökös, de még kiskorú), valószínűleg péntek délelőtt be fogok menni az Önkormányzathoz, hogy a kitöltésben segítséget kérjek.

Reggeli után elvégeztem a Duolingó napi penzumát, majd beregisztráltam egy online olasz kurzusra is.

Délben a Mannával együtt ettük meg a csirkeleves porciót.
 
Időben indultam a Brushupra.

Útközben hívott Gyöngyi, hogy a jelöltjével megnézték a lakást, de ő egy kisebbet szeretne bérelni.

Katie tündéri volt, mint mindig. Jó vele együtt tölteni egy órát. Utána a Larry kiscsoportos foglalkozásán a kriminalisztikával foglalkoztunk, persze angolul. Larry humorérzéke és széleskörű tájékozottsága páratlan.

Manna olvasócsoportjában elég nehezen viselem, hogy egyiknek, másiknak annyira gyenge a kiejtése, hogy szinte már fáj. Azt gondolom, hogy nem hallgatnak elég eredeti angol szöveget. Az óra után Lilivel és Misivel külön foglalkoztam egy kicsit.

Hazafele  CBA-ban vettem sört, meg a holnapi reggelihez főtt füstölt tarját, a mai vacsorához pedig a kis kínaiban összevásároltam a maradékokat és azt ettük hárman.
Este még A. Gabival kicseréltük az olasz tanulással kapcsolatos tapasztalatainkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése