2016. október 7., péntek

Állag javítás a Nóra nagyi lakásában.

Időben felkeltem, kirámoltam a mosogató gépet és egy Duolingó után megreggeliztem.
Felhívtam Gyöngyit és jövő hétfő délelőttre megbeszéltem vele, hogy elmegyünk, hogy megnézze Nóra nagyi lakását. Ugyanis ő, mint ingatlanokkal foglalkozó fog segíteni Nóra nagyi lakásának a kiadásában.
Mára azt ígértem a Nóra nagyi lakása alatti lakónak, hogy elmegyek kinyitni a lakást, mert ő be szeretne jutni oda, hogy az újonnan beépített kétszárnyas ajtónál a szakszerűtlen szigetelést kijavítsa, mert az ő lakásuk onnan ázik be.
Természetesnek tartottam, hogy ebben az ügyben 100 %-osan a rendelkezésére álljak és ezért a megbeszélt 11 órára oda is mentem.  A szakember megállapította, hogy az új ajtó behelyezésénél annyira nem zárták le a felületet, hogy ennek a kijavításához nem elegendő a purhab, ehhez legalább fagyásálló csemperagasztóra van szükség. A javítást elhalasztottuk a jövő szerdára ugyancsak 11 órára.
Hazajövet megpróbáltam mindent összepakolni az induláshoz. Emőke áthozta a Mannát is.
Sajnos az aktuális kütyüm akkumulátora kezdi megadni magát, ezért mindenféle tartalék kütyük után néztem, de nem sok sikerrel. Itt nem működik az összeadás. Sok rossz kütyüből nem biztos, hogy lehet egy jót csinálni.
Nyáron elszoktam attól, hogy a Dömsödi fűtést időben be kell kapcsolni, de jobb későn, mint soha, most bekapcsoltam.
Már ¼ 5 is elmúlt és Áron még nem jött haza. Amikor végre megjött, azonnal indulhattunk. Áront még az autóból visszaküldtem, hogy a Robin Hood-ot ne hagyja otthon, mert azzal vannak terveim a hétvégére.
Miután későn indultunk a TESCO-ban nem is folytattunk nagy vásárlást, csak annyit vettünk, hogy a kupont beválthassuk. A kenyeret majd megvesszük a Kiskunlacházai pékségben (ha még nyitva találjuk)

Útközben odaadtam Áronnak a mobiltelefonomat, de mire megkérdezte, hogy miért adtam oda, már vissza is kértem. Szégyelltem  volna bevallani, hogy annyira hülye vagyok és azt akartam kérni, hogy hívja fel a nagyit.
A bázisra viszonylag későn érkeztünk. A Svájc – Magyarország meccset nem sikerült megnéznem, egyszerűen, azért mert nem találtam meg a TV távirányítóját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése