2016. október 12., szerda

Megalázó tortúra


Kényelmesen megreggeliztem és elindultam Nóra nagyi lakásába, mert ott beszéltünk meg találkozót Gyöngyivel a lakás kiadhatóságával kapcsolatban.

Gyöngyi mindent alaposan megnézett és le is fotózott. Közben megbeszéltük, a szerződés legfontosabb pontjait. A bérbeadásnak az egyik nehezen megoldható része, hogy ki kellene üríteni a lakást, de nincs hova.

Onnan elindultam a János kórházba intézni a Nóra nagyi papírjait a tovább lépéshez. A szükséges papírokat nekem adták ki. Kötötték az ebet a karóhoz, hogy náluk az van regisztrálva, hogy Jamrich  Mihályné sz.: Somogyi Nóra legközelebbi hozzátartozója: Jamrich Klára és csak ő veheti át a papírokat. Haza kellett mennem a Halotti Anyakönyvi Kivonatért, hogy igazoljam, Ő már nem él és így nem tudja átvenni azokat. Megalázó helyzetet kellett átélnem.

Onnan némi csúszással indultam a Brushup-ra. Kicsit el is késtem.

A napi tortúra után szinte felüdülés volt Larryvel és Mannával tölteni ezt a majdnem három órát.

Gyöngyinek odaadtam a Nóra nagyi lakásának a kulcsait, hogy bármikor megmutathassa a leendő bérlőnek a lakást.

Emőke segített a januári síelés szervezésében.

Felhívtam Juditot telefonon, hogy akkor holnap Leventének is befizethetem-e az 50 € előleget. Azt ígérte, hogy még ma este megírja, hogyan döntöttek.

Később meg is jött a levél, de a döntés az, hogy Levente nem jöhet velünk, mert a jó jegyei mellett már van három 3-asa is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése