2016. október 13., csütörtök

Kérelem az MTVA-hoz

Reggeli után nagy levegőt vettem, hogy most haladéktalanul kinyomtatom és kitöltöm a Magyar Rádió és TV által küldött űrlapot a nagyi temetésével kapcsolatban. Hiába töltöttem festéket a nyomtató fekete festéktartályába, az csak nem akart szépen nyomtatni.
Egy pendrive-on felvittem G. Zolihoz, hogy ő nyomtassa ki, de ott meg a rendszer nem engedélyezte ennek a pdf állománynak a kinyomtatását. Gondoltam, hogy ez csak a pdf formátum miatt van, és majd én túljárok a védelem eszén. Az egészet bemásoltam egy Word dokumentumba és onnan próbáltam kinyomtatni, de azt sem engedte.
Megpróbáltam a pdf állományt szerkeszteni és ezt végül engedte. Még egy aláírást is belevarázsoltam, majd átküldtem M. Ildikónak, hogy véleményezze és tegyen javaslatot a módosításokra.
Emőke megbeszélte Gy. Zolival, hogy ő küld egy számlaszámot, én pedig arra átutalhatom a 6 x 50 € előleget a januári síelésünkre.
Felvettem a telefont és lemondtam a Nóra nagyi lakásában működő (TV, Internet, telefon) UPC csomagot. Korábban is megtehettem volna, mert mégy így is rátesznek egy kis időt, de eddig nem tudtam ennyire odafigyelni a részletekre.
Még elindultam a Farkasréti Temető irodájába, de mire odaértem már nem volt félfogadás, így az holnap reggelre csúszik.
Szerencsémre viszont még nyitva találtam a kis Kínait és onnan vittem haza vacsorát.
Emőke átjött, hogy elájuljon a rendetlenségtől, ami az Áron szobájában fogadta. Áronnak tartott egy kis eligazítást, ami remélem, hogy hatni fog.
Áronnak nagyon ízlett, amiket vacsorára hazavittem.

Részletesen megbeszéltem vele a hétvégi programot, aminek az a lényege, hogy én pénteken megyek le Dömsödre és leviszem a Mannát, ő pedig – miután a szombat munkanap -, a suliból jön egyenesen tömegközlekedéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése