2016. december 19., hétfő

Autóvillamossági Szerviz


½ 7-kor, mint a többi reggel, keltettem Áront, de még így sem sikerült hét előtt elindulnia. Azt nem tudom, hogy vitt-e magával almát és narancsot, de úgy látom, hogy a Mannát leengedte.

Adrit hiába vártam reggel, nem jött, viszont holnap ő vár engem a rendelőben ½ 11-re.

Elindultam Budaörsre a BUBUVill-be, hogy nézzék meg a fűtő ventilátort, az általam félig betett fényszóró izzót és a szivargyújtó biztosítékát. A Fűtőventilátoron kívül mindent megcsináltak. A fényszóró izzó helyére csattintása közben a szerelő is szentségelt és neki is több mint fél óráig tartott, pedig a szervizben jók voltak a fényviszonyok. Amikor közben szusszant egyet, elmondtam neki, hogy 30 évvel ezelőtt a Zsigulimon, az országúton éjjel, a törött balkezemmel, ugyanez a művelet ½ percig tartott. Ja, kérem, azóta sokat fejlődtek az autók. A fűtőventilátorral pedig majd jöjjek vissza az ünnepek után, mert erre most nem érnek rá.

Teljesen áthűlve értem haza, de egy forró tea segített.

Áron kora délután ért haza. El kellett vele beszélgetnem néhány dologról. Többek között arról, hogy nekem miért az @Napló -ból kell megtudnom hétfőn, hogy ő miből kapott rossz jegyet az elmúlt pénteken.

Áron az egész családnak beszerezte a kis kínaiból a vacsorát és annak Emőkére tervezett részét át is vitte neki. Emőke küldött nekem egy üvegben finom levest, de azt félretettem holnapra. Jól fog jönni a fogorvosi beavatkozás után, amikor semmi harapnivalót nem ehetnék.

Este hatra volt megbeszélve K. Szilvivel, hogy feljön és átértékeljük a kölcsön szerződését, de se nem jött, se nem telefonált.

Én este tízig angol oktató anyagokat állítottam össze, de közben időnként és időarányos hangnemben kértem Áront, hogy kezdje el az esti lefekvési ceremóniát.

¼ 11-kor elszakadt a cérna. Hiába hivatkozott arra, hogy neki Emőke megengedte, hogy csak ½ 11-kor menjen lefeküdni, ez nem volt igaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése