2016. december 20., kedd

Fogászat


Bár már ½ 7 előtt felébredtem, de nem mentem be Áronhoz, mert kíváncsi voltam, hogy magától, mikor fog elindulni a suliba.

A bejárati ajtó csukódásától megállapítottam, hogy 7:17-kor.

Én csak nyolc óra után keltem fel, de akkor elég céltudatosan készültem a délelőtti fogorvosi beavatkozásra. Már a reggeli után behoztam az erkélyről az Adriéknak Dömsödről beszerzett dolgokat, hogy el ne felejtsem. Talán ha megörül a füstölt tarjának és a kolbászoknak, akkor nem fog annyira szadizni.

Tíz óra előtt elindultam és a váróban csak pár percet kellett várakoznom, máris sorra kerültem. Az akció nem volt egy leányálom, de túl lehetett élni. Elhoztam a nekünk készített csülkös pacalt.

Elmentem a Citibankba felvenni a síelésünkre az €urót és azzal indultam haza. Emőke volt megbízva azzal, hogy mindenkivel rendezze a síelés pénzügyeit.

Nemsokára meg is jelent Zoli bácsi és átvette a tartozásainkat. Nekem már csak az a feladatom maradt, hogy Áront kikérjem a suliból, ha a január 8-13 időszak túllógna a téli szünet határain.

Közben végrehajtottam egy jelszó cserét az Equilor lapján, mert a régit A. Feri többszöri hibás bejelentkezési kísérlettel elrontotta.

Ha már amúgy is erre jártam, átutaltam némi pénzt az Equilor számlámra, mert úgy láttam, hogy a jövő évi lakóautós projekt ezzel biztosítva lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése