2016. december 18., vasárnap

Fényszóró izzó csere


½ 9-kor ébredtem. Nehezemre esett felkelni, mert tudtam, hogy a másik szobában vár rám a munkálatok után hátrahagyott rumli és a kosz. Pedig előbb-utóbb azzal is szembe kell nézni.

Mannától nem tudok fogat mosni, mert a mosdókagylóban fekszik.

Nagyon sokáig lustálkodtunk.

Reggeli után kísérletet teszek arra, hogy kicseréljem a jobboldali fényszóró izzót. Már régóta gondolkozom azon, hogy be kellene szereznem egy pár – vagy inkább három – LED-es H7-es izzót, azok nem valószínű, hogy évente kiégnek.

A szerelés nagyon nehezen megy, de végül valahogy sikerül betenni, de a helyére pattintani már nem. Majd egy szakembert megkérek, hogy pontosan igazítsa be.

Ahogyan az idő telik, úgy érzem, nem fogok ma ebédet készíteni, majd valahova betérünk (Kukacos, Tündérkert).

Így is lett. A Tündérkertben Áron rántott sajtot rendelt sült burgonyával és tartármártással, én pedig egy egyszerű harcsa, ponty vegyes halászlét, lehetőleg sarka kenyérrel.

Ott éppen egy nagy mulatság volt, a Huligánok zenekar ünnepelte fennállásuk húsz éves évfordulóját. A dobosuk oda is jött az asztalunkhoz és üdvözletét küldi Ádámnak, mint a Besh O droM ütősének.

A hazafelé úton kiderült, hogy az autó fűtésével baj van. Lehet, hogy csak a levegőt befúvó ventilátor, de más is lehet a probléma. Ennek kiderítése holnapra marad.

Amikor felmentünk a lakásba nagy tisztaság és rend fogadott. Mind a ketten áthűltünk az úton ezért vettünk egy forró fürdőt.

Áron még ½ 11-kor azon vitatkozott, hogy kell-e villanyoltás vagy se.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése