2016. december 12., hétfő

Wireless HDMI


Bár már hatkor felébredtem és ½ 7-kor már be is mentem Áron szobájába előállva azzal a „szokatlan” kérésemmel, hogy hét előtt, legalább egy perccel induljon el az iskolába, de ez nem sikerült. Nem volt összepakolva, nem mosott fogat és nem találta meg a szemüvegét, ami miatt csak ¼ 8-kor tudott elindulni.

Miután Áron nem találta az autóban Adriék füstölt csülkét, még az is lehet, hogy azt Dömsödön hagytuk és akkor hiába jön érte Adri, ahogyan nyolc óra körülire ígérte, nem tudok neki semmit adni és büntetésből tömegközlekedéssel kell majd lemennem érte Dömsödre.

Azért én még tettem egy kísérletet és lementem, hogy körülnézzek a csomagtartóban és szerencsémre a nagy rendetlenség közepén megtaláltam a csülköt.

Gyorsan megreggeliztem. A forró tejeskávé jó indítása lett az új hétnek.

Nyolckor megérkezett Adri. Megkapta a nálam parkoló kütyüjét és a nekik vett csülköt. Nagyon megörült a füstölt csülöknek. Mennyivel tartozik?  – kérdezte. Semmivel, azt beszéltük meg Áronnal, hogy ez Zsoltinak a Jézuskája – mondtam, -  illetve csak annyival, hogy kérünk egy fényképet Zsolti arcáról, amikor meglátja a füstölt csülköt.

Rendeztem a levélben rendezhető ügyeimet. majd elindultam a Grawe Biztosítóhoz. Ott kiderült, hogy a szerződésváltáshoz és a kifizetéshez szükséges még Áron két igazolványának a száma. Ezt hazaérve e-mailen keresztül pótoltam, mert közben Áron hazaért..

Az ebéd egy kis babfőzelék volt két kisebb fasírttal.

Közben megérkezett a MiraScreen vezeték nélküli HDMI eszköz, de hiába küszködtem vele, eddig nem sikerült a telepítése.

Este Emőkének is félretettem a fasírtos babfőzelékből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése