2016. december 14., szerda

Közhely Karácsony


 

Reggel ½ 7 után bementem Áronhoz, hogy jelentsem, mennyi az idő, majd az ágyamba visszabújva úgy érzékeltem, hogy ha nem is egy perccel hét előtt, de egy perccel hét után becsukódott mögötte a lakásajtó. Már ez is nagy haladás.

Jómagam még aludtam egy sort, azután amikor felkeltem és lementem a CBA-ba, vettem a reggeli lakomámhoz egy pár debrecenit és hozzá tormát, mert otthon csak mustár volt. Ezen kívül vettem Juditnak a kedvenc italából egy kis üveggel, mert ma lesz a Közhely karácsonyi ünnepség és gondoltam meglepem vele.

A reggeli lakoma után megnéztem, hogy milyen restanciáim vannak. Elindítottam a mosogató gépet, és amikor az végzett, Emőke is áthozott egy adagot, hogy amikor a mi adagunk mosása lement, akkor az övéivel folytassuk.

Áron négy óra körül hazaért. Örömmel újságolta, hogy bár holnap lenne „0”-dik órája, de az első két óra elmarad és így csak 9-re kell mennie. Rögtön átküldtem Emőkéhez, hogy pontosítsa vele az esti indulást a Közhelybe. Addig még sok időm maradt, ezért megpróbáltam a Miracast eszközt beüzemelni. Bár Béla is adott némi távsegítséget, de az eredmény elmaradt.

Mind a hárman szépítkeztünk egy kicsit és ½ 6-kor tudtunk indulni. Áron még beugrott a CBA-ba harapnivalókért, majd 8-as busz és 61-es villamossal érkeztünk és csak pár percet késtünk. Katie szemmel láthatóan megörült az érkezésünknek és a szünetben Emőkével is és Áronnal is váltott néhány szót. Nekem Manna és Judit hiányoztak. Manna sajnos ágynak esett. Juditról meg nem tudni, hogy miért nem jött el, mostanában nagyon sűrű az élete.

A karácsonyi party szinte telt ház volt a Közhelyben. Nekem tetszett, de Áron egy kicsit unta.

Olyan nyolc körül indultunk haza. Áron még elkérte a kütyümet és szerintem a lefekvés után még sokáig azon olvasgatott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése