2016. december 2., péntek

AXA > OTP


Manna már 6-kor keltett, hogy le szeretne menni. Hiába mondtam neki, hogy hideg van, és nagyon fúj a szél. ő csak nyávogott és kötötte az ebet a karóhoz, hogy menjünk le.

Szerencsére már ébren voltam, amikor Áron készülődött, így tudtam szólni, hogy ne felejtsen el, hogy vigyen egy almát és egy banánt magával.

Reggeli után rendeztem a soraimat, majd elkezdtem lecipelni az autóba a használt ruhákat, amit majd Judit fog teríteni a rászorulóknak.

Lementem az OTP-be, ugyanis az AXA bank minden lakossági ügyfelét cakkúm-pakk eladta a Csányi birodalomnak. Az OTP-nél nem szerettem volna részletesen megindokolni a döntésemet, csak kértem, hogy a számlán lévő elenyésző összeget utalják át a Citibanknál vezetett számlámra és az OTP számlát szüntessék meg.

Onnan még átmentem a Concorde rövidáru nagyker-be, ahol M. Marikának vettem egy-két dolgot, majd, mint aki jól végezte dolgát, felültem a 8-as buszra és hazamentem.

Csak jóval később szembesültem a saját hülyeségemmel, hogy az OTP-be autóval mentem és a végén busszal jöttem haza. Nem jó dolog a saját hülyeségemet konstatálni.

Már Áron is hazaért, amikor lementem az autóért.

Mindent bepakoltunk és indultunk Dömsödre. Emőke aggódott, hogy a Mannát kint fogjuk hagyni éjjel a fagyban, de mondtam neki, hogy Manna mindig ott lesz, ahol ő lenni szeretne.

A TESCO-ban gyorsan végeztünk, mert csak kevés PET palackunk volt és nem sok mindent vettünk (sertés köröm, csirkecomb, félkész bolognai, kenyér, felvágott, sajt, unikum, sör, üdítők, szója szósz, kovászos uborka és zár Emőke lakásajtajához.) . Ott ebédeltünk, de annyit, hogy ma már nem fogunk vacsorázni.

Már besötétedett, amikor tovább indultunk és már csak a Szigethalmi ENVI kútnál álltunk meg tankolni.

Megérkezve a bázisra jó meleg fogadott a házban.

Mannát úgy engedtem ki a hordozókájából, hogy a küszöbön. Jobbra volt a ház ahonnan jött ki a meleg és bent világos volt, balra a hideg kert a sötétben. Sziasztok – mondta – majd jelentkezem és ezzel elfutott a szabadság felé.

Felhívtam Marikát, hogy megjöttünk és hoztam a dolgokat, amiket megrendelt. Azt mondta, holnap jön érte és a takarítással kapcsolatban is mindent megbeszélünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése