2016. december 9., péntek

Lakás mustra


A reggeli ceremónia még mindig ugyanaz. Én korán felébredek, de Áronhoz csak ¾ 7 után megyek be, mert nem tudom, hogyan lesz ebből 7 óra előtti elindulás. Ő megnyugtat, majd ¼ 8-kor hagyja el a terepet.

Már majdnem 8 óra lett, mire én is kikászálódtam az ágyból és gyorsan összekaptam magam, mert B. Palit vártam. Kevéssel nyolc után meg is jött és hozta a korábban ígért tányér kocsonyát.

A kocsonya felét be is küldtem reggelire. Finom volt, de egy kicsit máshogyan készítette, mint ahogyan én szoktam csinálni. Azt hiszem, hogy az én kocsonyámban több feketebors és fokhagyma szokott főni.

½ 10-kor elindultam a Maros utcai megbeszélésre. Az ingatlanos hölgy már a kapuban várt, mert egy percet késtem. Felmentünk, ahol ő nagyon alaposan körbejárta a lakást sok fotót készített (a gépemmel, mert az övé lemerült). Nekem úgy tűnt, hogy tetszett neki a lakás és emiatt remélem, hogy hamar talál rá bérlőt. Ezek után immáron három közvetítő foglalkozik a bérbeadással.

Hazaérve megpróbáltam neki átküldeni a képeket. Részben sikerült, de a mérete miatt jobbnak láttam inkább a Dropbox-omból megShare-elni. (A szép magyar nyelv megcsúfolása. A szerk.)

Mire Áron ½ 4 fele hazaért, én már mindent összekészítettem az indulásra. Negyed óra sem telt bele, indulhatott a csapat.

A TESCO-ban, Áron bármennyire is utálja, de a PET palackokkal kellett kezdeni. Neki mondtam, hogy addig nyugodtan vásároljon, amit szeretne és majd a grill csirkésnél találkozunk. A TESCO kuponokkal, a PET palackokkal és a Clubcard visszatérítéssel együtt több mint 4000.- forintunk gyűlt össze, amit könnyű szívvel tudtunk a KFC-ben elfogyasztani. Azt remélem, hogy Áront meggyőzi ez az egyik oldalról való odafigyelés, ami azután a másik oldalon megengedi a hozam kicsit könnyelműbb elköltését. A KFC-ben mind a ketten nagyon finomat és olyan sokat tudtunk enni, hogy a mai vacsora már akár el is maradhat.

Miután jól bevásároltunk indulhattunk a bázisra. Ott már jó meleg fogadott, de a takarítással nem voltam 100 %-osan megelégedve. Amikor telefonon hívott, akkor ezt szóvá is tettem. Áron azt mondta, hogy ma már nem szeretne az iskolai dolgokkal foglalkozni, majd holnap.

Manna olyan örömfutásokat rendezett a kertben, hogy jó volt nézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése