2017. május 24., szerda

A bérlő nem törődik a beázássa


Ébredés után azzal kezdtem, hogy felköszöntöttem kis öcsémet szülinapján. Hát, már ő se egy mai piskóta (69).

Marikát beszámoltattam, hogy sikerült a Vaillant-os szakembernek a tegnapi bejárás, mert Marika kímélt meg attól, hogy ezért külön le kelljen mennem Dömsödre.

A reggeli szertartás után kinyomtattam a Varga Mihály miniszter úrnak írt levelet és levittem a postára feladni.

Bár Katika hozott át egy tál tésztás cukkinit ebédre, de úgy döntöttem, hogy azt majd Áronnal fogjuk megenni vacsorára és én délben inkább lementem a kis kínaiba kajálni.

A Maros u. 36.-ból két lakó is reklamált, hogy most már négy napja áznak felülről a Nóra nagyi lakásából.

Többször próbáltam felvenni a kapcsolatot Szabolccsal, de ez egyszer sem sikerült. Hiába a telefonhívás, SMS és az E-mail.

A reklamációk ismétlődtek, amire csak azt tudtam mondani, hogy holnap személyesen oda fogok menni és intézkedem.

Amikor Áron hazajött, csak nagyon kurta beszámolót tartott a suliban történtekről és azonnal leült a notebookja elé. Többször szóltam neki, hogy előbb a leckével kellene foglalkoznia, amit természetesen szívesen kikérdeznék, de ez nem hatott rá.

Felhívtam Györgyit és kértem a segítségét, mert az nem jó, ha a bérlő passzív indolenciája miatt kivívom az ottani lakóközösség haragját.

Én is nagyon pipa lennék, ha a fölöttem lakó négy napon keresztül nem intézkedik és közben felülről folyamatosan beázna (a frissen kifestett) lakásom.

Estére megfeleztem Áronnal a hűtőből egy csirkelevest és főfogásnak a maradék lecsós sólet mellé tettem a tésztás cukkinit, amire sok reszelt sajtot szórtam.

Áron a saját részét bevitte a szobájába, de az üres tányért valamiért nem tudta előadni, hogy kivigyem és betegyem a mosogatógépbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése