2017. május 1., hétfő

Bojler szerelés II. fázis


Hajnalban arra ébredtem, hogy hiába készítettem elő a bojler helyét, oda nem fogjuk tudni feltenni, mert olyan kicsi a hely, hogy onnan két embernek ki kell jönnie, ahhoz, hogy egy ember be tudjon menni és akkor még hol van a bojler, ami egymaga Ø 46 x 90 cm.

Reggel először is elmentem a Vegyesboltba. Vettem két zacskó tejet, két banánt és egy fél kenyeret. Utána kényelmesen megreggeliztem és csak utána mentem át Feri bácsihoz, hogy töredelmesen bevalljam, miért nem fogjuk tudni felszerelni a WC-be a bojlert.

Feri azt mondta, hogy azért ilyen hamar ne adjam fel a dolgot, ebéd után átjön és megnézi, mit tudunk az ügy érdekében tenni.

Addig én elkezdtem kirámolni az autóból mindent, ami nélkülözhető, mert kedden reggel kell vinni a Renault karosszériajavító műhelybe.

Elültettem azt a két lilahagymát, amelyik már nagyon csírázni kezdett. Laci azt mondta, hogy ebből hagyma nem lesz, de fel fog magzani és az nagyon hasznos, mert a magokból jövőre sok hagyma lesz.

A nagyjából kitakarított autóval kiálltam, hogy le tudjam nyírni a füvet.

Nemsokára átjött Feri és szinte egy negyedóra alatt megoldotta a korábban szerintem lehetetlent. Próbáltam neki segíteni, de ketten nem fértünk hozzá. Én csak részfeladatokat kaptam, de Feri az egészet zseniálisan megoldotta.

Marika azt írta a Viber-en, ha rend lesz a lakásban, akkor a héten átjön takarítani. Igyekeztem - igyekeztem, de csodát nem tudtam tenni.

Próbáltam mindent összepakolni és késő délután Mannával elindultunk hazafele. Útközben még vettem egy kiló földiepret a gyerekeknek.

Otthon középlangyos volt a fogadtatás, mert Emőke szerint, ami nekem nem ment,az nekik ment. Még a konyha is ki volt takarítva.

Áront kértem, hogy vigye át az epret Emőkéhez a vacsorához. Egy kicsit hozott belőle vissza, mellé egy túrós palacsintát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése