2017. május 22., hétfő

Egy ötös, egy egyes


Áron nem, hogy hét óra előtt, de még csak fél órával később indult el a suliba.

Nem sokkal utána elkészítettem magamnak a reggelit, beadtam magamnak (remélem az utolsó) Fraxiparin-t és célba vettem az Érsebészeti Klinikát. Ott szinte várakozás nélkül behívott a doktornő, és ahogy azt a múlt héten ígérte, felírta az injekciót lecserélő tabletta receptjét.

Itthon elkezdtem a régóta húzódó, halogatott IKEA fa reluxa szerelését. Rögtön az első fázisnál Ø 2 mm-es csigafúró híján elakadtam. Se szemben Laci bácsinak, se Istvánnak nem volt ilyen, de meglepetésemre a Foltos kutya gazdájának volt és még a vadi új akkus fúrópisztolyát is kölcsönadta. Foltos és Manna egy ideje jóban vannak.

Egy óra múlva már az erkélyajtón díszelgett a fa reluxa.

Ha már így belejöttem a szerelésbe, a WC deszka törött csuklópántját is lecseréltem.

½ 4 fele belenéztem az @Naplóba, amiben Áron egy Angol 5-össel örvendeztetett meg. Azután, amikor nemsokára hazaért, nagyon meg is dicsértem.

Megettem a maradék lecsós sólet felét ebédre.

Emőke lányom is átjött és elmondta, ha sikerül a ma beadott pályázata, akkor szinte az egész nyarat angol kurzuson fogja tölteni a Dover nyelviskolában és utána megszerzi minimum a középfokú állami nyelvvizsgát.

Áron nagy könyörgésre elmondta, hogy mire kapta az ötöst. később persze azt is elmesélte, hogy a kémia dolgozata 1-es lett. Emiatt már nem volt erőm vele veszekedni, csak annyit kérdeztem, hogy akkor ma este 10-ig miért Internetezett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése