2017. május 17., szerda

Áron megtalálta az elkobzott notebookját


Kilenc óra után ébredtem. Manna már reklamált, hogy menjünk le, mert hasadra süt a nap.

Reggeli után le is mentünk. Manna azonnal szélnek eredt, de amikor látta, hogy én viszek egy ballon vizet a smaragdfának, akkor ő is odajött, mert nem értette, hogy én nem csak őt kényeztetem, hanem a smaragdfát is.

Imre megpróbált rábeszélni, hogy az Androidos mobiltelefonomat cseréljem fel egy Apple iOS-es iPhone-ra, mert az AppleCar app bizonyára támogatni fogja a Nissan Leaf-et, hiszen mind a kettő amerikai technika.

Ezek után felvettem a kapcsolatot Győzővel, aki homlokegyenest ellenkező véleményen volt és azt mondta, hogy az én habitusomhoz nem való egy olyan zárt rendszer, mint az iOS, maradjak az Androidnál, annak is van applikációja a Nissan-hoz.

Andreával megbeszéltem, hogy szombaton érte megyek és elviszem az MTT-s bulira. Azt javasolta, hogy a batyus bulira süssek egy diótortát a csapatnak.

A Nádas Péter könyvet olvasgatom és nagyon tetszik.

Közben nem sokkal két óra után megjött Áron. Számon kértem tőle a ma reggeli késését, amit az @Naplóból volt szerencsém megtudni. Kérdeztem, hogy mit szeretne enni, hozzak egy pizzát vagy némi kínait, esetleg készítsek valamit? Emőke azt kérte, hogy mire eljön a kánikula ürítsem ki a mélyhűtőt, hogy az is tudjon pihenni. Elkezdtem szót fogadni és kivettem 10 szelet nem tudom mit, amik szeletenként szeparáltan voltak alufóliába csomagolva. Mindegy, megsütöttem és készítettem hozzá petrezselymes krumplit és saját majonézes cékla salátát. A no name kaja finom lett.

Áron bevonult a szobájába és egy idő után arra lettem figyelmes, hogy Skype-ol Kamellel. nem örültem neki, hogy az általam eldugott notebookját megtalálta és se szó, se beszéd, használatba vette. Ezen nem volt kedvem veszekedni, csak annyit kérdeztem tőle, hogy ezt helyesnek tartja-e?

Később átjött Emőke, elvette tőle a notebookot és egy kicsit helyre tette.

Velem megbeszélte, hogy mi a Mannával nyugodtan menjünk holnap délelőtt Dömsödre, neki szombat délutánig lesz gondja Áronra. Búcsúzóul még azt a feladatot adta, hogy a Mannát vigyem el a Dömsödi állatorvoshoz, adjon neki féregirtót és oltsa be kullancs ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése