2017. május 25., csütörtök

Még mindig a Maros utcai lakás problémája


Elhatároztam, hogy egy kicsit szorosabbra veszem a Maros utcai lakással kapcsolatos ügyintézéseket.

Bőséges reggeli után magamhoz vettem egy garnitúra maros kulcsot és felültem a 139-es buszra. A biztonság kedvéért tapintatból küldtem Szabolcsnak egy SMS-t a várható érkezésemről, illetve az esetleges betolakodásról. Az úton olvasgattam a „Dear Sir!”-t, hogy az utiidő se menjen veszendőbe.

A csöngetésre senki nem reagált, a kulcsok, amiket vittem nem nyitották az ajtót. Vagy rossz kulcsokat vittem, vagy a bérlő kicserélte a zárakat.

Györgyinek beszámoltam a kudarcról és úgy látszik, hogy ő erélyesebben telefonált Szabolcsnak, mert mire hazaértem már ő hívott. Nagyon határozottan megkértem, hogy azonnal intézkedjen.

A CBA-ban vettem két nagy pecsenye csirkecombot, mert a múltkor a gyerekeknek az nagyon ízlett a zöldség körettel és a kenőcsös céklával.

Közben megérkezett a még nem létező villanyautó KGFB papírja. Az egy éves díjat átutaltam.

Belepillantottam Emőke lányom készülő diplomamunkájába és attól, minden elfogultság nélkül teljesen el voltam ájulva. Azt mondtam neki, hogy ez nem egyszerűen egy diplomaterv, hanem már egy doktori disszertáció.

A sült csirkecombokhoz külön megpároltam a zöldségköretet és megkevertem a kenőcsös céklát.

A gyerekeknek is nagyon ízlett a vacsorára feltálalt kaja. Ráadásként volt egy kis földieper joghurtos szósszal leöntve.

Emőkével még körbenéztünk a neten, hogy autó nélkül hogyan kell mennünk és mikor kell indulnunk, hogy holnap délelőtt 10-re odaérjünk a NISSAN Gablini-hoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése