2017. május 31., szerda

Töltés a NISSAN Centrumban


Mire felébredtem, már majdnem nyolc óra volt. Remélem, hogy Áronnak sikerült betartania az ígéretét.

Újabb kísérletet tettem a Nissan Connect-ben való regisztrációra, de a belépéskor panaszkodott, hogy az autó nincs szolgáltatással lefedett területen. Kezdek arra gyanakodni, hogy szüksége van egy SIM kártyára.

Megrendeltem a négy ajtóra a szélterelőt, hogy amikor parkoláskor Manna az autóban van, le tudjuk engedni egy picit az ablakokat.

Meglocsoltam minden itthoni növényt és palántát és a lenti smaragdfát is.

Reggeli után elindultam a legközelebbi (1112 Vizsla u. 1-3.) Nissan Centrum töltőállomásához (összesen 1,4 km). Felkapcsoltam az autót a töltőre és be is mentem.

Kértem egy árajánlatot a náluk használatba vett teszt autóra, hogy majd elküldöm a Száki Sanyinak. Egy nagyon jó ajánlatot sikerült kipréselnem belőlük. Az enyémnél fiatalabb, fele annyi kilométerrel és a 1.5 Milliós engedmény helyett 2 Milliós engedménnyel adtak egy 6.890.000.- es árajánlatot.

Amíg a töltés ment, kávéztam, coláztam és egy pár hasznos műszaki információval lettem gazdagabb. Többek között elmondták, hogy a Nissan Connect ügyében fel kell vennem a kapcsolatot a Nissan Magyarországgal és ők megoldják az online aktiválást.

A rossz hír a @Napló szerint, hogy Áron kapott egy 2-est kémiából. Ez persze nem riasztotta őt attól, hogy amikor hazajött, kb. háromkor, le ne üljön azonnal a számítógép elé.

6-kor megkértem, hogy hozzon mind a hármunknak egy pizzát, de mivel erre ½ 7-ig nem került sor, magam mentem le, hogy készítsek néhány bégelt. Az egyiket rögtön megettem, a másikat átküldtem Emőkének. Áron végül hozott pizzát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése