2018. július 25., szerda

Itt maradtam a három fiúval


20180725 szerda

Kora hajnalban ki kellett mennem. Benyitottam a fiúk szobájába is. Leó ott ült a notebookja előtt. Csak annyit kérdeztem, hogy mennyi az idő? Azt mondta 4 óra.
-         - Na, akkor azonnal zárd el és feküdj le.

Leó sem jobb a Deákné vásznánál. Az egyik kutya, a másik eb.

Én még megpróbáltam visszaaludni, de már nem ment. Hét órakor felkeltem. A fiúk még húzták a lóbőrt.

Készítettem magamnak egy falat reggelit és elindultam az ÚJBUDA Önkormányzathoz és leadtam a kitöltött Életbenlét igazoló formulát, amit a Német Nyugdíj Intézet kér három havonként. Azt mondták, majd telefonon értesítenek, ha aláírták és mehetek érte.

Hazafele benéztem a Renault Baumgartnerhez, de az autó eladása áll. Szép állapotban, de úgy várja a vevőt, hogy a szélvédőn az A4-es plakát azt közli, hogy : Árképzés alatt.

Közben megérkezett Norci és hozta Artúrt és Jankát. Janka rögtön összebarátkozott Emőkével és lenyúlta  Emőke szalmakalapjait.

Norcival elmentem feltölteni a nagyobb LEAF-et a Nissan Centrumba. Visszafele már ő vezetett.
Semmi pillanat alatt átállt a villanyautó vezetésére. Mire visszaértünk András ismegjött a Pafikának a kulcsával.

Norci végül azt vitte el. Jankának nem volt benne gyerelkülés csak a biztonsági őv.

Nagyon felpörgött az élet, Itt maradtam a három fiúval.

Kettőkor már nagyon ebédre vágytam, de Áronék még szeretnének ping-pongozni egyet, ezért egyelőre csak nekem hoznak valamit a kínaiból.

Már majdnem öt óra volt, amikor megjött a mosógép szerelő. Megállapította, hogy a bejövő vízvezeték elkoszolódása okozta, hogy a mosógép néha nem fejezte be a mosási programot. 

Úgy ment el, hogy mindent kipróbált és itthagyta a névjegyét. Annyira örültem, hogy végül minden jól működik benne, hogy a 6.000.- forintos javítási költséget felalkudtam 7.000.- forintra. Még így is jobban jártam, mint ha hallgattam volna Áronra és vettünk volna egy új mosógépet javaslatára 70.000.-forintért.

Hatra le kellett mennem a lakógyűlésre, ahol megszavaztuk a két jelölt közül az új közös képviselőt.  Én nem akartam elviccelni a dolgot, ezért nem jelentettem be, amit gondolok, de én legszívessebben három év múlva döntöttem volna el, hogy a két jelölt közül melyikre szavazok.

A lakógyűlés közepette Emőke, Áron, Leó és Arti elmentek sportolni.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése