2018. július 31., kedd

Balhé


20180731 kedd

A hőség folytatódik.

Már ½ 10 előtt reggeli, de az nagyon valószínű, hogy mihamarabb menekülünk a városból és a Duna vizéig meg sem állunk.

Emőke mégis úgy döntött, hogy ő inkább majd csak péntek-szombat magasságában jön le.

Sajnos a FUJI FinePix S602 akkufedelén egy kis pöcök letört és ezért nem csukódik. Két megoldás között kell döntenem . Vagy veszek egy új akku ajtót (kb. 10.000.-) és akkor csak az átszerelés feladata marad rám, ami  nagyon macerás, vagy a jelenlegi battery door-t DIY megpróbálom megjavítani (ami még macerásabb).

A TESCO-ban csak arra koncentráltam, amiket Áron kért (sonka, sajt, kenyér). Kenyeret nem kellett vennem, mert azt még otthon vettem és viszem magammal.

Ahogy leértem, láttam, hogy Áron csak az Internettel törődik. Kértem, hogy a hűtőből a tönkrement ételeket, alapanyagokat dobja ki.

Erre két órán keresztül nem volt képes, mert nem ért rá. Nagyon összevesztem vele és kezdődött előlről a műsor. Azt mondtam, ha ő nem megy haza, akkor én megyek. Végül Gulyás Juditnál kötöttünk ki, aki próbált közöttünk békét teremteni.

Én elmentem a Gulyás Lacival, hogy segítsek neki az általa vállalt motorcsónak javításában. Csak keveset tudtam segíteni, mert kevés feladatot adott.

Végül elindultam haza, hogy készítsek Áronnak vacsorát.  Először G. Judithoz mentem, aki elmondta, hogy hosszan beszélgettek Áronnal és kifejtette a véleményét a konfliktusainkról, majd a bázisra indultam. 

A toló kapu zárva, a csengőre Áron nem reagál, kiabáltam, hogy Áron, Áron, a telefonját nem veszi fel.

Visszamentem Judithoz és csak közöltem a tényeket és hogy számomra nincs más lehetőségem, minthogy hazamegyek Budapestre.

Judit bepánikolt és ragaszkodott hozzá, hogy menjünk vissza  a zárt kapuhoz, sőt Lacit is felhívta, hogy jöjjön ő is oda.

Immáron együtt csöngettünk, telefonon hívtuk és kiabáltuk, hogy Áron, Áron, de hasztalan.

Végül Bénitől kértem egy létrát és átmásztam a kapun.

Ekkorra már Áron is kijött és közölte, hog ő semmit nem hallott és a telefonja Gazdagréten van.

A vacsora készítésénél viszont nagyon rendesen segédkezett, meggyujtotta a kő alatt a tüzet. Azon a kövön sültek a mézes mustáros csirkecombok, amihez a maradék babfőzeléket és frissen kifőzött rizst tálaltam körítésnek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése