2018. július 9., hétfő

Manna jobban szeret Dömsödön lenni, mint Budapesten


20180709 hétfő

Bár már nyolc óra előtt felbredtem, azért még ½ 10-ig olvasgattam és pötyögtem a notebookomon.

Azután kimentem egy kicsit konyhakertezni. Gazoltam és amelyik paradicsom(fa) túlnőtte a karóját, az kapott egy új, magasabb karót.

A reggeli elmaradt és csak délben került rá sor.

Emőke tájékoztatott az otthoni körülményekről, ami nem hangzott meggyőzően.

Összeszedtem Áron szobájában az összes bögrét, poharat,tányért és evőeszközt. Még éppen belefértek a mosogatógépbe és elindítottam.

Délután Manna csak meglátta, hogy behozom a hordozókáját, azonnal elfutott és elbújt. Szerencsére tudom, hogy melyik a kedvenc búvóhelye, de ő nem tudja, hogy én tudom. Az Áron fehérneműs szekrénye, ami elég magasan van. Azonnal odamentem, de csak megsimogattam és mondtam neki, hogy : „Nyugi, még nem megyünk.”

Nagyon akkurátosan, mindenre odafigyelve csomagoltam és mindent bepakoltam az autóba. Szerencsémre elkezdett szemerkélni az eső, így nem kellett aggódnom amiatt, hogy elmarad a mai locsolás.

Mannát tettem be legutoljára a hordozókájába és azzal együtt az autóba. Gondosan mindent elzártam és bezártam.

Hat óra fele el is tudtunk indulni. Felhívtam a HEKK-est, hogy kérek két sült hekket hasábburgonyával és tartárral elvitelre, tíz perc múlva ott vagyok.
Ha nem is tíz perc alatt, de hamar odaértem és átvettem a két dobozt, amiben a hekkek voltak.

¼ 8 körül értünk haza. Emőkének átadtam a Mannát és amiket még neki hoztam (pritaminos túrót, egy doboz meggyet és egy pár darab (saját termésű) paradicsomot.

Áronnak nem sikerült befejeznie a rendcsinálást, de ő úgy itélte meg, hogy haladt vele.

Kinyomtattam a Norciéknak szükséges Deposit Form-ot. Gondosan fekete tintával (ahogy az ügyvéd úr kérte) aláírtam és felhívtam Ádámot, hogy holnap hol és mikor tudom átadni.

Megvacsoráztuk a két sült hekket és mindenki ment pihenni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése