2019. július 16., kedd

A DELL akkuja rosszalkodik


8-kor ébredtem.

Elolvastam a friss leveleimet és a házi tilalom ellenére még a híreket is.

A DELL notebook-om hálózati töltővel működik ugyan, de jelezte, hogy a benne lévő telep cserére szorul.

10-kor rászánom magam és lemegyek reggelizni. Egy sült csirkecombot megmelegítek a mikróban, hozzá kenyér, (az új) saláta és tejeskávé.
Mindezt a kúp alatt fogyasztottam el. Az Insalata Caprese fenséges lett.

Kora délután most éppen nem olyan tikkasztó a hőség, úgyhogy tudok a konyhakertben egy kicsit kapirgálni és a nagyon megnőtt paradicsomokat egy kicsit feljebb kötözni. Sajnos a derekam egyre kevésbé tolerálja, hogy én még ott hajlongok.

Áronnal sikerült egy pár szót váltanom a pénteki hazalátogatásomról. Remélem, hogy addigra egy kicsit összekapja a lakást.

M. Mariannak kénytelen voltam egy emeltebb hangvételű levelet írni a négy éve kölcsönadott szintetizátorról.

Vacsorára megsütöttem néhány szeletet natúr, az Anikótól kapott cukkíniből és egy csirke combot is belecsempésztem a serpenyőbe.
Mondanom sem kell, hogy a vacsora sikeréhez hozzájárult az Insalata Caprese is, amihez az összetevőket a Mozarella kivételével mind megtalálhatjuk a konyhakertünkben is.

Az autót felkötöttem a házi töltőre. Olvasom, hogy az új építésű családi házaknál előírás lesz a villanyautó töltő telepítése. Lesz? Le vannak maradva, nálunk már három éve működik. Igaz, hogy az ELMŰ-vel annak idején még az engedélyeztetésért is meg kellett küzdenünk. Nem egyforma sebességgel haladunk a jövő felé. 

Már éjfél is elmúlt. mire lepihentem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése