2019. július 31., szerda

reggeli


Reggel 8-kor egy telemarketinges csaj telefonja ébresztett a „csak ma” rajta keresztül megrendelhető, csupa gyógynövényekből álló „csoda” kenőcsével.

Vannak emberek, akik ahelyett, hogy kitanulnának egy rendes szakmát, beérik azzal, hogy úgy keresik meg a kenyerüket, hogy nap, mint nap ugyanarról az A 4-es papírról olvassák telefonba a hosszú hazugságokat.

10-kor nekilátok felbontani az érkezett borítékokat. Sajnos egyik sem illatosított virággal díszített szerelmes levél, hanem, szinte mind mogorva fizetési felszólításokat tartalmazó, új formátumú ablakos boríték. Pedig egyszer már kiírtam a postaládámra, hogy se reklámanyagot, se fizetési felszólítást és befizetni való csekket ne dobjanak be. J

Azt már nem nehéz elképzelni, hogy az utalások összegszerűségben mennyire rúgnak, ha az utalásokkal csak 11 óra után végeztem.

Jancsinak és Pistinek is írtam egy e-mailt, hogy holnap mikor és hol találkozzunk, mert együtt tervezzük lemenni Dömsödre.

Lementem a CBA-ba alapanyagokért és elkészítettem a reggeliket. Három főre terítettem és Áront kértem meg, szóljon Emőkének, hogy terítve.

Végül csak kettesben reggeliztünk, mert Áron nem kért. A sajátját betette a hűtőbe, hogy azt majd én egyem meg holnap reggelire.

Emőke átvitte a neki félretett üveg kovászos uborkát is.

Délután felhívtam Pistit és megbeszéltem vele, hogy holnap reggel 9 óra körül fogunk találkozni Népligeti Volánbusz pályaudvaron.

Áron akkora pacsát csinált a fürdőszobában, hogy amikor bementem, hogy megborotválkozzam, sikerült elcsúsznom. Lehetett volna, de nem lett semmi baj, mert csak egy kicsit ütöttem meg magam. A nagyobb baj az, hogy amikor megkérdeztem Áront, hogy mielőtt visszaült Internetezni, nem kellett volna előbb feltörölni a pacsát, azt válaszolta: NEM.

Délután megpróbáltam visszamenekíteni az erkélyről a hálószobába a fertőtlenítéskor kitoloncolt növényeket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése