2019. július 14., vasárnap

A villanyautó megadta magát


Mannát már 8-kor beengedtem, de nekem csak ½ 10-re sikerült abbahagynom a lustulást.

A reggeli tojásrántotta és tejeskávé.

Manna még dél előtt megette a kajáját és kikérte magát a kertbe, de mondtam, hogy úgy csavarogjon el, hogyha ½ 3 körül nem talál vissza, akkor csak hétfőn délután fogunk találkozni.

Sikerült megtalálnom a neten a Po-Car Kft-t, mert azt tervezem, hogy oda fogom vinni az autót a két első sárvédő javítására.

A közelgő másfél hónapban egy kicsit autó nélkül leszek, mert a Pafika Emőke lányomnál van, a nagyobbat pedig odaígértem Norciéknak augusztus végéig.

Most már nagyon dörög az ég alja, mert az égiek megtudták, hogy tegnap este nem tudtam locsolni.

Nem kellett volna folyton dicsérnem az autót, mert amikor már mindent bepakoltam és indultunk volna, akkor az autó mindenfélét mondott, de főleg azt, hogy NYET.

Felhívtam a Nissan Assistant-ot, ahol felvették az adatokat és azt ígérték, hogy 1-2 órán belül itt lesznek, és ha a hiba nem hárítható el azonnal, akkor beviszik a szervizbe, de vasárnap lévén csak holnap kezdenek a javításához. Nagy valószínűséggel az elektronika dőlt össze. mert a hajtáslánc a sima 220 Volt-os töltést sem tudja fogadni.

Megjött az autómentő. Hamar megállapította, hogy a hajtáslánctól független, csak az elektronikáért felelős akkumulátor merült le. Annak se szabadna, de ez most mindegy.

Rákötöttem egy akkutöltőt és az indulást elhalasztottam reggelre.


Vacsora után beállítottam az ébresztőt 3/4 8-ra és lepihentem.
Manna még kérte, hogy engedjem ki és eltettem magam másnapra  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése