2019. augusztus 14., szerda

Áron és Leó elindultak Horányba


11-ig tartott a lustálkodás. Közben persze a levelek olvasása, megválaszolása is volt.

Kimentem reggelizni.

Áron élvezi, hogy a konyhában, minden segítség nélkül már egyedül, önállóan tud alkotni. Egyébként azt vettem észre, hogy érzéke is van a sütéshez, főzéshez. Figyel arra, hogy milyen alkotórészek valók egymáshoz és a fűszerezéssel is jól bánik.

½ 2 körül felhívtam a doktornőt, hogy eljutott-e hozzá az MRi vizsgálati lapom. Igen. Az eredményből az derült ki, hogy főleg meszesedés, ami az én fájdalmaimat okozzák, és azt - mint mondta - nem lehet műteni. 
Nézett egy időpontot. Keressem fel augusztus 29-én 18:00 órakor és akkor megbeszéljük a továbbiakat (fürdő, gyógytorna, stb.)

Kora délután megérkezett Leó Balatonról. Rögtön nagyon jóízűen megevett egy tányér mustáros mézes csirkét, amit Áron készített. 

Áronnal együtt levitték az elektromos scootert, hogy kipróbálják. Sikerült rábeszélnem őket, hogy vigyenek magukkal bukósisakot és kerüljék a közutakat.

Ötkor egy kis kerülővel (mert Leó még szeretett volna ecsetet venni a Nagymező utcai Művészellátó boltban.) elindultak Horányba.

Kértem őket, hogy Norciéknak vigyenek egy lábas mustáros-mézes csirkét és egy üveg baracklekvárt.

Vacsorára megmelegítettem a maradék szecsuánit.

Este 8 óra van és még nem értek oda Horányba. Norci szerint a ½ 9-es komppal fognak átkelni és onnan gyalog mennek a telepre, én meg addig izgulni fogok, amíg nem kapok visszajelzést, hogy rendben megérkeztek.

9 óra után nem sokkal Norci írt, hogy megjöttek. Megnyugodtam.
Még elindítottam egy nagyméretű letöltést és eltettem magam holnapra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése