2019. augusztus 24., szombat

Térfélcsere

Derült időre ébredtem. 32°C van.

Még a tegnapi napi párbeszédünkhöz tartozik, de ma hajnalban írom le az Áronnak írt soraimat:

Szia Áron, nagyon megütötte a fülemet és a szívemet a mai rövid párbeszéd. Amikor bejelentetted, hogy mégis úgy alakultak a dolgok, hogy nem tudsz lejönni velem Dömsödre. Erre csak annyit mondtam, hogy: "pedig nagyon szerettem volna."

Erre te azt mondtad: "Engedd, hogy úgy éljem az életem, ahogyan én szeretném.”

Ezen nagyon elgondolkoztam, mert ebben neked igazad van. Jogod van úgy élni, ahogyan te szeretnél. Ehhez mindenkinek joga van.

Megírtam: Csak tudnod kell, hogy az elmúlt 18 évben, amikor én is mindig úgy akartam élni, ahogyan én szerettem volna, akkor mindig alkalmazkodnom kellett hozzád, de ez nekem könnyen ment, mert szerettelek és mindmáig szeretlek.

Azt gondoltam, hogy most, amikor már elmúltam 80, térfelet kellene cserélnünk. Most te jössz.
Csók Apád.

Még csak hajnali ½ 4 van, Megpróbálok visszaaludni.

Felébredve nagy fába vágtam a fejszémet, elkezdtem letölteni Verne Gyula: 80 nap a föld körül c. regényének angol Audiobook változatát letölteni (3 óra 40 perc).

9-kor elsétáltam a Dabi Vegyesboltba kenyérért. Útközben beadtam Gulyáséknak a Lacikának szánt 3 svéd nyelvű könyvet, mivel én egy árva szót sem tudok svédül, Lacika pedig már egy éve Svédországban dolgozik.

Visszafele benéztem T. Judithoz. Beszélgettünk a szomszéd telken érlelődő császárkörte sorsáról. Közben megkóstoltam a barackpálinkájukat.

Itthon készítek valami reggelifélét. lett abban császárszalonna, paradicsom, hagyma és ráütve egy tojás. Mellé ettem a kovászos uborkából és utána tejeskávé.

Kora délután lementem a Dunára úszni. A víz már egy kicsit hűvösebb, de még nagyon jó benne úszni.

Utána átmentem Gabikáékhoz. Feri adott vagy fél liter 1:40-es keveréket a fűkaszához. Rögtön kipróbáltam, naná, hogy be se indult.

Pizsu telefonált, hogy Stefike holnap eljönne németezni Gazdagrétre. ezért holnap már du. 2 körül elindulok haza.

Vacsorára a merülő fritőzben megsütöttem két panírozott halat és egy debrecenit.


mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése