2015. március 9., hétfő

A közeli napok programja:

Áron reggel odabújt hozzám. Távirati stílusban megbeszéltük a mai nap tervezett vázlatát. 

Szerintem időben indult el.

Adri hívott fel. Először jó híreket mondta el. Náluk befejeződött az elektromos hálózat korszerűsítése és bár most a szerelés, falvésés utáni háborús sebek javításával vannak elfoglalva, de nagyon köszöni, hogy ezt a csapatot (apa és két fia) ajánlottam, mert kifogástalan munkát végeztek. Még egyszer nagyon hálásak. Utána felvázolta a közeli napokban számomra várható eseményeket, amiktől teljesen magam alatt vagyok.

A reggeli szertartásba beletartozik a hasba szúrás. A mai injekció lesz a harmadik és még egy lesz a műtét előtt, a többi pedig a műtét utáni négy napban, de akkor már sincumar-ral együtt.

A közeli napok programja:
Ma este ½ 7-kor fogkő leszedés nála, mert így mégsem jelenhetek meg szerdán a szájsebésznél.
Holnap (azaz kedden) reggel 9-kor meg kell jelennem Berencsi doktornőnél, hogy szerdára egy teljesen friss INR álljon a szájsebész rendelkezésére.
Szerda dél a műtét napja és utána számomra egyelőre ismeretlen ideig csak tejbe papi félét ehetek és nem jelenhetek meg semmilyen társaságban.

Manna már reggel óta egyfolytában reklamál, hogy miért nem megyünk már le a parkba. Nem érti, hogy én most milyen gödörben vagyok a fogam miatt.

Összeütöttem egy kis reggelit.

Ma még elmegyek a Rudasba. Találkozom Lacival és Tamással. Amikor indulok, akkor leviszem Mannát is a kutyafuttatóra. Manna egy darabig tűri, hogy vigyem, de a ház előtt már szeretne szabadlábra kerülni. Nem lehet, mert féltem a sok száguldó autótól és még ölben viszem át a túloldalra.

Indulhattam a Rudasba. Tamás már ott volt, Lacira csak egy pár percet kellett várakozni.
Bent nagyon jó volt, főleg akkor amikor a forró gőz után a jéghideg vízből ki lehetett jönni.

Tamással együtt mentünk a Hold utcai csarnokba, annak is egy gasztronómiailag szuper étkezdéjébe.
Én egy meleg szendvicset ettem, valamilyen Fradi kolbásszal. A kaja nagyon ízletes volt, de olyan sok, hogy egy részét dogibag-ben kértem.

A következő program az volt, hogy Tamás ment a KIRÓ PRAKTIKERHEZ a Lövőház utcába, én pedig a Mamutban Az Extreme Digitálnál vettem egy TP-LINK wifi routert.

Utána Tamással mentem haza. Ő tett még egy kis kitérőt és Őrmezőn felvette a notebookját, ugyanis a terv az volt, hogy őt is elindítom a Duolingó pályán. Nagyon szeretne komolyan tanulni angolul és most rengeteg szabadideje van erre a célra.

Útközben hívott Büti Ági, hogy szeretne behatolni a  Dömsödi házba, kölcsönvenné a porszívót, és használná a mosógépet, mindezért pedig a következő takarítást ingyen végezné. Mondtam neki, hogy minden ellenszolgáltatás nélkül vegye igénybe a dömsödi eszközöket, örülök, ha valamiben segíthetek.

Gazdagrétre menve elővettük a notebookot. Először, a kérésére  egy kicsit rendet csináltam a  Azután következett volna a Duolingóban való regisztrálás, de ekkor megjött Áron a suliból és semmi perc alatt átvette a hatalmat a notebook felett. Mindent beállítottak a Duolingóban és Áron mindent részletesen elmagyarázott Tamásnak, ami a Duolingót illeti.

Hatkor elindultam Adri fogorvosi rendelőjébe és még oda is Tamás vitt el. Adri nagyon megkínzott, pedig szerinte ez csak egy kis fogkő eltávolítás volt.


Hazamenet bementem a CBA-ba, mert ezt a tortúrát le kellett öblíteni egy kis unicummal. Vettem még tejet és két zsömlét. Otthon igyekeztem mindent rendbe tenni és Áront időben ágyba dugni. Egyik sem ment 100 %-osan. Készítettem Áronnak egy tarjás, uborkás, majonézes szendvicset reggelre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése