2015. március 4., szerda

Már megint reggel kell keresni mindent

Áron indulása előtt felébresztett, mert sehol nem találta a kis zöld sporttáskáját. Hiába ébresztett fel, mert ebben nem tudtam neki segíteni. Ilyenkor elsőként mindig Kati nénit, másodiknak pedig engem gyanúsítgat, hogy biztosan mi raktuk el. A legtöbb esetben azonban a végén az szokott kiderülni, hogy bent felejtette a suliban.

Reggelire meleg szendvics á la Áron art és tejeskávé.

Újabb típusú kínai LED lámpákat hozott a postás, viszont a gmail-emben jött egy rossz hír: Az Invitel és az MTT Média Kft felmondta a Gazdagréti és a Dömsödi VIP Internet ADSL-emet. Úgy látszik, hogy 22 évi szolgálat után eddig tartott a szerelem.

Folytattam az offline blog bejegyzések átvezetését az online felületre. Béla minden reggel olvassa és nagyon hasznos hibajelentéseket küld, amiket igyekszem azonnal kijavítani.

Nagyon kedves levelet írt Rogan, akit már rég nem láttunk. Megbeszélem Áronnal, hogy a nyáron meghívjuk Magyarországra.

Felhívtam Nóra nagyit, hogy beszámoljak Rogan leveléről. Ha válaszolok neki – mondta -, akkor okvetlenül mondjam meg neki, hogy ő is üdvözli.

Délelőtt beszéltem Berencsi doktornővel, aki a labor eredmények után, csak annyit mondott, hogy akkor a napi 1 mg-os sincumar rendben van.

Nem sokkal 10 ra után kezdődött a Miskolczi Marikával a Skype-on folytatott német óra. Ilyen eleddig még nem volt, de úgy tűnt, hogy egészen jól működött.

Amikor Áron hazajött, elkezdte a suliban töltött napjáról a beszámolót, majd bevonult a szobájába.

Egyébként állandóan nézte, hogy vajon Emőke hazaért-e már.

Este 7 óra körül megkértem, hogy jöjjön le velem a CBA-ba és együtt döntsük el, hogy mi legyen a vacsora.
Vettünk tejet, kovászos uborkát, egy üveg Kalinka vodkát és tejfölt. Áron farfalle tésztát főzött, én pedig egy nagy adag csirke pörköltöt szárnyakból.

Közben Áron zongora koncertet adott Emőkénél, amire én is meg voltam hívva. Vittem is át Emőkének egy kifacsart grapefruitot mézzel.
Áron két Bach darabot adott elő, de már nem csak a kottát nem nézi, hanem a billentyűket sem.

Visszajövet Áron meleg szendvicseket készített és ahhoz az újólag készített kefirt itta én pedig a tejfölös csirkepaprikást ettem farfalle tésztával és kovászos uborkával.


Lefekvés előtt még lefejtem a kefirt és bekészítettem az új adagot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése