2015. március 8., vasárnap

Újabban párolt káposzta

Manna ott aludt egész éjjel a lábamnál.

Éjjel megint össze-vissza álmodtam minden marhaságot. A történetből csak annyira emlékszem, hogy a buszvezetőtől megkérdeztem, hogy a Clark Ádám térnél megáll-e. Azt mondta, hogy ott nincs megállója a járatnak, de a kedvemért megáll és már fékezett is. Erre én hátra kiabáltam, hogy „Möci, itt leszállunk.”

Lefele menet Manna szorosan követett, mert tudta, hogy most kiengedem.

Áront kérdeztem, hogy ha a tegnapi reggelit megismétlem, az megfelel-e. Mi az, hogy megfelel? Kitűnő," - volt a válasz.

A reggeli annyiban módosult, hogy a sült virsli mellé nem csak bundás kenyereket, hanem még párolt lila káposztát is tálaltam.

Befejeztem a bélyegek kiteregetését és Áron elől elbújva adtam be magamnak a második injekciót.

A délelőtt kötetlen lazulással telt. Szikrázó napsütésben megtöltöttem négy cserepet amibe csípős paprika magot ültettem.

Átmentem Gabikáékhoz, körüljártam, hogy áll az angol tanulásával. Megkínáltak sült hurkával, Áronnak meg küldtek süteményeket.

A lepréselt bélyegek szortírozását abba kellett hagynom, mert ránéztem az órámra és láttam, hogy ½ órán belül indulnunk kell haza.

Délután nagy kapkodással kellett indulnunk, hogy Áron időben érjen Krisztához a mai angol órára. Útközben még arra is maradt időnk, hogy vegyünk két cserép virágot a nőnapra Emőke lányomnak és Krisztának, aki az angol órát tanítja.

Az Invitelt felhívtam, hogy megtudjam, most mitől nincs Internet. A technikai hotline-ossal közösen megállapítottuk, hogy a Fonera wifi router a bűnös a dologban. Most vehetek egy új TP-Link wifi routert. Csupa öröm az élet.

Amikor Áron hazajött, röviden beszámolt a frissen tanultakról, de a lefekvés megint nehezen ment, az általam betervezett fürdést pedig teljesen elszabotálta.


Laci felhívott, hogy mit szólnék egy holnap délelőtti Rudas-hoz hármasban Tamással. Egyetértőleg írtam is Tamásnak egy SMS-t, hogy akkor holnap 11 és ½ 12 között Rudas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése