2015. március 5., csütörtök

Egy szürke nap

Áron indulása reggelente egyre simább. Ma is csak annyira ébresztett, hogy adjak némi pénzt egy meleg szendvicsre és, hogy elbúcsúzzon.

Utána már csak az SMS-re ébredtem, miszerint a futár ma hozza a Teleshop ágynemű garnitúrát. Gyorsan fel is kerekedtem, hogy vegyek ki pénzt a falból, mert az nem valószínű, hogy bankkártyával tudok neki fizetni.

Árontól megkívánva én is meleg szendvicset készítettem, lágy tojással (ami ma nem sikerült lágyra) és tejeskávéval. 

A két metsző fogammal egyre jobban szenvedek, de ez már nem tart sokáig, mert egy hét múlva elkezdődnek a munkálatok a számban.

Béla nagyon rendesen küldi a korrektúra megjegyzéseit, ezért azzal kezdtem a napot, hogy átvezettem a javításokat a blogba és elkezdtem írni a mai napot. Az még egy darabig várat magára, hogy a blogban az elmúlt négy hónapot (ami hiányzik) bepótoljam.

A postás megint hozott öt darab LED lámpát és a NAV is kiküldte az Adri kütyüjéhez a vámkezelési nyomtatványt.

Felhívtam Büti Ágit, hogy ha tud, akkor takarítson ki Dömsödön, hogy holnap nagy tisztaságra érkezzünk. Elhatároztam, hogy ha szép idő lesz, akkor egy-két ablaknak én is nekiugrok és megpucolom, mert az is olyan tavaszhívogató dolog.

Elküldtem a Vámkezelőnek a Kezelési Nyilatkozatot, a TínyDeal számláját és a PayPal átutalási igazolást.

Közben meghozta a futár a hétrészes akciós ágynemű garnitúrát, ami körülbelül olyan minőségű volt, mint amilyennek meghirdették, de azért abban is volt reklamálni való. Megreklamáltam és megígérték, hogy jön érte a futár és kicserélik.

Kettő előtt ért haza Áron, de ¼ 3-kor már indulnia kellett a zongoraórára és az óráról nagyon jó hangulatban érkezett haza.

Az MTT Média tájékoztatott, hogy az Invitel megszünteti a Gazdagréti tér 1. és a Dömsöd, Középső út 123. címeken a 0 Ft-os VIP ADSL szolgáltatását.

A nyugger leves felét egyedül ettem meg, de amikor Áron megjött, megmelegítettem neki a másik felét. Utána a csirke pörköltöt már közösen fogyasztottuk.

Itthon azt mondta, hogy átnézi a leckéjét és utána átmegy Emőkéhez, megmutatja mit tanultak ma Mariann óráján.


A lefekvés elhúzódott későre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése