2015. március 2., hétfő

Vissza a hétköznapokba

Én már 1/2 6-kor felébredtem és attól kezdve csak azért izgultam, hogy Áron el ne aludjon. Az alvást inkább azután pótoltam be, miután megnyugodtam, hogy Áron időben elindult az iskolába.

Másfél óra múlva azután én is felkeltem és készítettem magamnak egy Árontól eltanult meleg szendvicset, amit tejeskávé mellett majszoltam el.

Még kilenc napot kell aludni a szájsebészetig. Nincs menekülés, nincs halogatási lehetőség, Adri által minden meg van szervezve.

A postás hozta a jövő márciusig érvényes nyugdíjas vasúti kedvezményre jogosító kis papírkát.

Lementem a gyógyszertárba és vettem Áronnak C-vitaminnal dúsított torok öblítő szert, magamnak pedig egy doboz Detralex-et.  Megint kérdeztem a gyógyszerészt, mitől ment feljebb az ára, egy héttel ezelőtt még olcsóbb volt – Viktor azt mondta már szinte nincs is infláció. Ezt tessék megbeszélni a Viktorral – volt a válasz.

Befizettem a postán a hülyék takarék csekkjét.
Utána vettem a CBA-ban egy liter friss tejet, miközben loptam néhány szem diót is.

Közben megjött Áron  a suliból és nemsokára elindult az új szemüvegéért.

Áron nehezen kezdett el foglalkozni a leckéjével.

Én tovább foglalkoztam a blog felület feltöltésével. Annak technikai részleteit megkonzultáltam Bélával és amikor konszenzusra jutottunk, akkor a nyersanyag tároló felületét Notepad-ről átváltottam Word-re.

A mosogatógép elkezdett napok óta rosszalkodni, ezért nagy tisztítási akcióba kezdtem. Volt abban gyári mosogatógép tisztító termék, szódabikarbóna, 15 %-os ecet és manuális tisztítás is.

Vacsorára ki mit választ volt a program. Áron a körömpörköltből kért friss kenyérrel, én pedig a csirkelevesből, ugyancsak kenyérrel.

Amíg melegedett, bekaptam egy unicumot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése